The place to be JIP - Fiducia 1 - Thor 1 - 16-05-2009

HOME   NEXT

Fiducia tegen Thor, of Thor tegen Fiducia het zijn altijd beladen wedstrijden. De verenigingen liggen hemelsbreed nog geen 4 km uit elkaar.

Bij Fiducia trainen er al 2 heren mee uit het eerste team van Thor, omdat men daar simpelweg maar 1x in de week traint. Tja..... moet je je niet gaan afvragen of een clubje als Thor nog wel bestaandsrecht heeft, als zelfs je spelers bij "de grote concurrent" gaan meetrainen?

Maar goed, dat staat natuurlijk los van een wedstrijd. Gefloten door Top-Scheidsrechter Jaap van Bruggen, welke afkomstig is van ook een buurtclubje, OVVO uit maarssen. Deze drieluik stond op zaterdag 16 mei garant voor een hoop spektakel op het veld van Fiducia.

Allereerst krijgt "Onze Lars" of is hij nog de "lars van Thor"  een gele kaart van Jaap, wegens het ....... tja dat weten we dus eigenlijk niet, ohja hij zei iets in de trend van "rare man".  ( mafkees )

Vlak voor het einde van de wedstrijd krijgt Elsemiek, jaja ook "onze Els" een op onverklaarbare wijze een rode kaart. Nadat vriendje Erik G. uit H. de scheidsrechter sommeerde een rode kaart te trekken. Zo gezegd zo gedaan, en Elsje moch eraf. En dat terwijl ze enkel de bal wilde tikken bij de zijlijn.

Al met Al,  thor ging terug naar huis, met de staart tussen de benen, zonder Lars & Martijn ( want die bleven nog bij hun nieuwe vriendjes hangen), en waarschijnlijk met een heel voldaan gevoel bij de coach.

HOME   NEXT