The place to be JIP - Kampioenswedstrijd Antilopen Mw1 - Fiducia Mw1 deel 2

  

Maandag 16 juni speelde het midweekteam van FIducia DE KAMPIOENSWEDSTRIJD van het jaar. Al voor dat de wedstrijd zou beginnen was er bij Ruud, Marleen en Marc bekend dat het midweekteam al kampioen was geworden door het verlies van de directe concurrenten. Echter werd dit natuurlijk stil gehouden voor de rest van de ploeg.

De wedstrijd begon al in Huize Marleen, waar er door Marten een echt diner werd gekookt, Marc ging voor zeker, en bakte een lekkere biefstuk.

Dick uit Veghel was vanavond de special guest ( of was het een scout namens de hoofdtrainer aanwezig was ? )

Na het fluitsignaal ( de hele wedstrijd sla ik maar over ) werden de bloemen en kadotjes uitgereikt. Elly, Fieke, Berry, Marc & Paul BEDANKT names het hele team voor de leuke attentie!

Tevens willen we gelijk nog een aantal mensen bedanken wie hebben bijgedragen aan ons kampioenschap, de Fam Verburg, Fam Visser, Fam Verweij, Fam van Klooster, Fam Verhoeven, Fam Koeman, Fam Schuurman, Fam v.d. Klis, Fam Voorend, Fam Hol en de Fam Meerveld.

Uiteraard willen we onze "vaste"reserve Judy bedanken, voor het wekelijks plaatsnemen op de bank EN in het veld ( zeker vandaag juud haha ).

Daarnaast hebben we nog onze vaste schare supporters wie ons wekelijks achterreisde om de wedstrijden te bewonderen, Sjoerd, Melissa & John.

Na de zomer gaat het midweekteam ongewijzigd weer opnieuw strijden om het kampioenschap!. We zijn inmiddels bezig met het opzetten van een tweede team, ben je ge´nteresseerd laat het ons eventjes weten.