The place to be JIP - Fiducia - Viko - 5 maart 2008 12-10

HOME   NEXT

De belangrijkste wedstrijd van het seizoen voor Fiducia, was de wedstrijd tegen Viko. Fiducia heeft een wisselvallig seizoen achter de rug. Van Viko moest er gewonnen worden om in de race voor het kampioenschap te blijven. Zo gezegd zogedaan. De wedstrijd kende een vlot begin, binnen no-time stond Fiducia 3-1 voor, maar toen keerde het tij.

Totaan de rust werd er niet al te best gekorfbalt, maar dit maakte de ploeg die tijdens de voorbespreking nog werd opgepept door de Hoofdtrainer John van Duuren ruimschoots goed.

In de slotminuten van de wedstrijd maakte invaller Judy Delgou de glijkmaker 10-10 ( Fiducia kwam hierdoor eindelijk weer op gelijke voet met Viko.

De laatste minuten tikte weg maar Kristel wist via eenschot Fiducia op voorsprong te zetten, 11-10. Nog 2 minuten te gaan maar dat belette Marc niet voor het maken van de 12-10.

Viko heeft verloren bij Fiducia en zal nu van SGV moeten winnen om Fiducia voor te blijven in de punten. Opmerkelijk punt, Fiducia speelde gelijk tegen SGV en VIko heeft de uitwedstrijd verloren. Het blijft spannend dus.

doelpunten:
Marc Verhoeven 3x, Kristel v an Klooster 3x, Marleen Visser 3x, Ruud Verburg 1x, Jan van der Klis 1x en Judy Delgou 1x


John van Duuren verzorgde de voorbespreking


 


Judy:"let op ik ga zo scoren"

Alles op het laatste moment!HOME   NEXT