Start Synergo Seizoen 2010-2011

HOME   NEXT

De kop is eraf, we zijn begonnen.

Na twee maanden van rust, zijn we afgelopen zaterdag middag weer begonnen met de allereerste selectietraining van het seizoen 2010-2011.

Voor wie het nog niet weet, de selectie van Synergo is aardig verfrist. Een aantal spelers heeft aan het einde van het seizoen aangegeven dit jaar niet mee beschikbaar te zijn. Dit biedt een groot aantal anderen juist weer een kans op één van die felbegeerde plekjes in de selectie.

Wie zijn er nieuw:
Daan uit de A1, Mats & Lizet uit het vierde, Dennis & Liesbeth afkomstig van Hebbes, Paul komt van Victum , Sjoerd loopt al een seizoentje mee, maar gaat nu eindelijk beginnen (afkomstig van Fiducia) en als laatste heeft Marloes van DKB voor het eerst meegetraind.

De selectie heeft de komende weken een druk programma, aangezien de teams redelijk door elkaar geschut zijn, zal het voor ons ( John & Marc ) een hele klus worden alle puzzelstukjes op de juiste plaats te zetten.

“we zijn begonnen” dat waren de eerste woorden tijdens het openingspraatje in de cirkel. Het allereerste gedeelte van de zaterdagtraining stond onder leiding van Marc. De training opgebouwd in kortstondige oefeningen van gemiddeld 30 seconden, al dan niet op tempo.  De vakantie kilootjes moeten er af, maar anders dan bij vele andere verengingen (en vorig jaar) moet zo’n eerste training geen martelgang worden.

Na 1.5 uur was het tijd geworden om eventjes uit te blazen en gezellig met zijn allen te gaan
lunchen, verzorgt door Dok11 Apotheken, inmiddels onze huissponsor.  Tijdens de lunch werden door Anne als voorzitster en Timon als TC-Lid Synergo Selectie de groep toegesproken. Hierin werd teruggekeken op afgelopen seizoen maar ook naar de komende jaren. Synergo wil in 2015 een mijlpaal behalen, zowel met de selectie, de jeugd en met de vereniging Synergo in zijn geheel. De bijdrage van een actieve selectiegroep binnen de vereniging is hierbij een logisch gevolg (iets wat uiteraard binnen de selectie ook breed gedragen wordt). 
 
Inmiddels tikt de klok verder en was het tijd om naar deel 2 te gaan. Er moet tenslotte gepresteerd worden.  Na wat conditionele loop-oefeningen werd blok 2 afgesloten met een partijtje korfbal.
Zoals het hoort, speel je korfbal om te winnen, na bijna 4 uur trainen, was het partijtje voor velen ook het hoogtepunt van de dag, om eventjes zonder selectiestress te mogen spelen. Het zag er goed uit!

Is de dag dan afgelopen???   Nee, want je begint goed, en je eindigt goed.   De zon stond mooi hoog aan de hemel, en dan doe je iets “echt Nederlands” barbecueën. Voor de één een feest voor de ander een straf maar niettemin op zijn Synergo’s  TOP geregeld!!!

Tom, Paula en  Ewoud namens de selectie heel erg bedankt voor de lekkere BBQ!!!!.

Voor iedereen die nog mag beginnen, Senioren, 3,4,5,6,7,8  de Midweek en natuurlijk onze jeugdteams, heel veel plezier de eerste training!

 De kop is er af!

 

   
HOME   NEXT