The place to be JIP -
1 tegen 1 tussen Judy ( Fiducia )
tegen Oskar ( Synergo ) 5-1

Wat moet je doen als de Fiducia kantine al om 1900 uur gesloten wordt, tja dan heb je mazzel dat er bij Synergo nog wel een biertje getapt kan worden.

Omstreeks 23:45 daagde Oskar de aanwezigen uit om een partijtje één tegen één te spelen. Onze Judy, niet bang voor een partijtje korfbal, nam deze uitdaging aan.

Zo gezegt zo gedaan. Echter bij Fiducia heeft men deze middag met het eerste ruim gewonnen, waardoor Judy niet nuchter het veld op kon. Oskar daarintegen drinkt enkel fris, dus was op dit vlak in het voordeel.

3 minuten aanvallen en 3 minuten verdedigen. Chris, de scheidsrechter zorgde voor het Tos moment zodat Oskar als eerste mocht beginnen met aanvallen.

Onze "os" scoorde maar liefs één keertje ( iets wat op zich netjes is, want dat zou doorgerekend 20 doelpunten per wedstrijd "kunnen" zijn). Daarna was het de beurt aan Judy. Of het nu expres was of niet, 2 minuten wist Oskar de stand op 0 te houden. Maar toen gebeurde wat wij van Fiducia natuurlijk al verwacht hadden, Judy kwam los, en knalde er vijf op rij in.

Gezellig biertje in de Synergo Kantine

Sjoerd checkt ff hoelaat het eigenlijk is

Chris oefent als Barman


Nee Sjoerd heeft niet teveel op, hij voelt zich niet zo lekker

Omstreeks half twaalf werd Judy op de hoogte gehouden door Kim.


Gezocht

Even inschietenDe Toss


 

Bij terugkomst in de meern blijken de Fietsen gesloopt te zijn