Afscheidsfeestje Fiducia - 06-06-2010

HOME   NEXT

Op 6 juni, de dag van de laatste competite ronde bij Fiducia nam de vereniging afscheid van trainers, spelers en een compleet midweekteam.

Jan van Essen vertrekt als hoofdtrainer naar SDO Kamerik, Bert van Drongelen wordt hoofdtrainer bij Hebbes in Utrecht en Marc Verhoeven gaat zich volgend jaar 100% richten op het tweede team bij Synergo en zal samen met Oskar v.d. Vijver de B1-aspiranten van Synergo onder de hoede nemen.

Ook een aantal spelers hebben afscheid genomen, Judy Delfgou vetrekt naar Victum in Houten, Sjoerd Versteeg vertrekt naar Synergo, het complete Midweekteam vertrekt naar Synergo in Utrecht en Joost Dubbelman stopt met korfbal.

Even ook nog leuk om te noemen is het vertrek van Carlijn bij TZ, ze gaat volgend jaar de Leauge in samen met haar nieuwe teamgenootjes bij Fortuna.

AL met AL dus tijd voor een feestje.  Naast vele Fiducianen die altijd weer van de partij zijn, waren ook de "schuldigen uit Utrecht" aanwezig. Zoals een goed feest hoort te gaan, werd er heel wat onderling kennisgemaakt met elkaar............ Jeffrey - Fleur,  Rene - Marleen; Bas - Jolijn; Sjoerd - Wieke; Manon ; Luc; Ronald - Myrthe  en ga zo maar ff door.

Lars & Sjoerd volgend jaar vakmaatjes?

Oskar met een "kater" of toen nog niet?

Ook Chrissie feeste mee via de GSM

Zit me haar goed?
Martijn komt weer eens buurten


is de deal rond?

Bier - Bier - Bier en Bier


HOME   NEXT