The place to be JIP - Fiduciadag 2009
 

HOME   NEXT

Zoals zoveel verenigingen heeft ook KV Fiducia uit Vleuten de Meern een jaarlijkse afsluitdag, De Fiduciadag.

Dit jaar organiseerde de activiteitencommissie een Familietoernooi.

Nadat het toernooi was afgehandeld, het bestuur een bedankspeech gedaan heeft. Kwam de penningmeester met goed nieuws. Per volgend seizoen heeft Fiducia na 1 jaar van afwezigheid weer een hoofdsponsor. Plus Supermarkt.

Als laatste mocht Marc ( de Fiduciaan van het Jaar 2008 )  de nieuwe Fiduciaan van hetjaar bekendmaken.


Marc begon zijn speech over het wel en wee van de verenigingen, veel vrijwilligers en dat het lastig is om een keus te maken. Veel mensen doen een hoop, en je zou eigenlijk iedereen uit moeten roepen.

Binnen een club heb je verschillende vrijwilligers, sommige doen het uit fatsoen, omdat het moet of omdat men het leuk vind. Daarnaast is er nog een catagorie die vanuit het enthoussiastme ergens aan begint. De hobbels voor lief neemt en uiteindelijk met veel plezier een rol vervult

De Fidcuiaaan van dit jaar is zo'n iemand. Ze is 17, al twee jaar lid EN voorzitter van de supportersvereniging, coach van een F-ploegje en een graag geziene gast.

Deze dame heeft het afgelopen seizoen bijna voor elke uitwedswtrijd een bus willen regelen, ballonnen opgehanden, zelfs in een kikkerpak het eerste aangemoedigd in Woudenberg.

Dames en Heren, mijn FIduciaan van het Jaar 2009/  Jullie Fiduciaan van het Jaar 2009, Onze Fiduciaan van het jaar 2009 is:

KIMBERLY VERHEUL


De beker!Kim doet een sprong!

HOME   NEXT